Kylian Mbappé: A spanyolok többet látnak majd engem

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.26. 09:53
Kylian Mbappé a közeljövőben sokat lesz Spanyolországban (Fotó: Getty Images)
A napokban a Real Madrid francia középpályása, Aurélien Tchouaméni azt mondta a jelenleg (még) a Paris Saint-Germaint erősítő Kylian Mbappénak, hogy a közeljövőben többet láthatják őt Spanyolországban. A „királyiakkal” összeboronált támadó azonban remek választ adott Tchouaméni felvetésére.

Mint ismert, 2023 májusa óta tartja magát a pletyka, hogy Kylian Mbappé nem él a szerződésében szereplő hosszabbítási opcióval, s idén nyáron elhagyja a PSG-t. Bár a francia kiválóságot rengeteg klub szeretné soraiban tudni, minden bizonnyal a Real Madridban folytatja pályafutását, s noha a napokban arról beszélt, ő maga közli majd a jövőjével kapcsolatos döntést, azért tovább faggatták őt.

„Igen, játszottunk a Real Sociedaddal, aztán a negyeddöntőben az FC Barcelonával találkozunk és talán az elődöntőben az Atléticóval, szóval igen, a spanyolok többet látnak majd engem” – utalt Kylian Mbappé a Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-menetelésére, hiszen a párizsiak a baszkok ellen jutottak tovább a nyolcaddöntőből, majd a negyeddöntőben a Barca vár rájuk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik