Ligue 1: nincs egyezség – Messi elutasította a PSG első ajánlatát

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.16. 16:43
null
Marad Messi Párizsban? (Fotó: Getty Images)
A francia L'Équipe információi szerint szerdán került sor az első személyes szerződéshosszabbítási tárgyalásra Lionel Messi (akit ügynöke, egyben édesapja képviselt) és a Paris Saint-Germain sportigazgatója, Luís Campos között, de nem született egyezség.


Mint ismert, a Paris Saint-Germain kedden 1–0-ra kikapott hazai pályán a Bayern Münchentől a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján, ráadásul Mbappé becseréléséig a játékkal is volt gondjuk bőven a párizsiaknak, hiába volt ott a kezdőben Neymar Jr. és Messi is.

A L'Équipe információi szerint egy nappal később, szerdán kezdődtek meg a szerződéshosszabbítási tárgyalások Messi és a PSG között. A világbajnok argentint édesapja, egyben ügynöke, Jorge Messi képviselte, míg a párizsiak részéről a sportigazgató, Luís Campos tárgyalt. Elsőre nem született egyezség a felek között, a hírek szerint a PSG egy egyéves hosszabbítást szeretne adni Messinek.

Fabrizio Romano olasz újságíró, transzferguru korábban arról írt, a nyáron szabadon igazolhatóvá váló hétszeres aranylabdás klasszis szóban már elígérkezett a párizsiaknak, és most is arról szólnak a hírek, hogy a hosszabbítást preferálná, de nem mindegy, milyen feltételek mellett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik