Pinilla munka közben

 

Belo Horizonte. Brazília–Chile. 120. perc. Mauricio Pinilla távoli bombája szétforgácsolta a keresztlécet – 1–1-es állásnál… A 30 éves chilei csatár hős lehetett volna, ha lövése után beakad a labda az egyébként gyenge iramú összecsapás utolsó jeleneteként.

Montázs Pinilla új tetoválásairól

A történet végét pedig már ismerjük. Chile a tizenegyespárbajban alulmaradt Brazíliával szemben, többek között Pinilla sem tudta értékesíteni saját tizenegyesét.

Az a 120. percben lőtt kapufa örökké kísérteni fogja Pinillát. Meglepő módon erről ő maga gondoskodott! A sok klubot megjárt csatár ugyanis néhány nappal a vb-kiesést követően magára tetováltatta az emlékezetes jelenetet.

Pinilla és csapata nemrég búcsúzott a 2014-es világbajnokságtól, s a labdarúgó nem sokat habozott, máris felkereste Marlon Parra tetoválóművészt, hogy megörökítse a legemlékezetesebb lövését.

A remekmű – mint ahogy a képen is látszik – az amúgy is szép számú tetoválással rendelkező csatár hátára fért fel az „Egy centiméterre a dicsőségtől” felirattal kiegészítve. Szerintünk volt az legalább tíz centi is, de mindegy.

Ha már Pinilla a tetoválószalonban járt, mindkét halántékára is varratott. A feje két oldalán lévő feliratot egybeolvasva az „Egy életre megáldva” bölcsességet kapjuk.

Bele sem merünk gondolni, hová tetováltatott volna Pinilla, ha a lövése a kapuban köt ki…

Íme, a Pinilla hátán lévő remekmű

 
PINILLA KAPUFÁJA BRAZÍLIA ELLEN – VIDEÓN!