Foci vb 2022: Benzema visszaszólt Deschamps-nak

Vágólapra másolva!
2023.03.11. 09:08
null
Benzema visszaszólt Deschamps-nak (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a spanyol Real Madrid aranylabdás francia csatára, Karim Benzema bár végig ott volt a válogatott katari világbajnokságra nevezett keretében, októberi sérülése után nem lépett pályára a franciák számára ezüstéremmel zárult tornán. Benzema helyzetéről Didier Deschamps szövetségi kapitány is nyilatkozott, de arra a labdarúgó is reagált Instagram-oldalán, hazugságnak titulálva az elhangzottakat.

 

NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTSON A KÉPRE!
NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

„Karim megsérült a számára sokat jelentő világbajnokság előtt, azt mondta: meghalt” – idézi Didier Deschamps szavait a Le Parisien. A szövetségi kapitány megerősítette, a francia válogatott orvosi stábja is ugyanarra a diagnózisra jutott, mint a Real Madridnál lévők, s Benzema csak december 10-én térhetett volna vissza.

„A távozása éjszakáján azt mondtam Karimnak, hogy ne kapkodjon, szervezze meg a visszatérését a csapat menedzserével, de amikor felébredtem, elment. Ez az ő döntése, megértem és tiszteletben tartom” – fogalmazott Deschamps, melyre Instagram-történetében reagált Benzema is, s azt írta: „Micsoda merészség”, majd ismét megosztott egy mémvideót egy francia férfiról, aki azt ismételgeti: „Hazug, igen, te, hazug!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik