Videó: itt vannak a katari vb legjobb szurkolói

Vágólapra másolva!
2022.12.16. 15:11
null
Ők a katari vb legjobb szurkolói (Fotó: Oh My Goal/Fb)
A szurkolókra nem lehet panasz a végéhez közeledő katari labdarúgó-világbajnokságon. Most egy csokorba gyűjtötték a legjobb fanatikusokat, kezdve az argentinok legyőzését őrjöngve ünneplő szaúdi férfiakkal, a „wishes Neymaron” át a stadionban mérkőzés közben alvó szurkolóig. Íme, a legjobbak!

A szaúdiak alaposan megünnepelték a csoportkör első fordulójában aratott győzelmüket a döntőig menetelő argentinok felett. Még az ajtót is kidobta az egyik fanatikus, míg egy Messi-mezes argentin a televízióját tette tönkre ünneplés közben.

A lovasnak öltözött, stadionba igyekvő mexikói szurkolók is felhívták magukra a figyelmet, ahogy a „wishes Neymarral” is tömegek szerettek volna közös fotót készíteni.

Egy – vélhetően – szaúdi szimpatizáns nem csak az ázsiai csapatért, Robert Lewandowskiért is odavan. A brazilok is odatették magukat, tánccsatáztak és tanították is a házigazdákat, egy argentin pedig nemzete mezében érkezett a Mexikó elleni mérkőzés közös megnézésére – mexikói családjához…

A vb legjobb frizuráját egy brazil tudhatja magáénak, a tavaly visszavonuló Sergio Agüero portugál gyerekektől tanult táncolni, az egyik szurkoló pedig elaludt a lelátón az Egyesült Államok–Anglia (0–0) mérkőzésen – és akkor nem említettük a japánok rendkívül szimpatikus akcióját, akik minden meccs után kitakarították maguk után a stadiont.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik