Vb 2022: Miért is ne juthatnánk döntőbe? – Regragi

Vágólapra másolva!
2022.12.13. 14:37
null
Regragi elhivatottan beszélt a franciák elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón (Fotó: AFP)
Marokkó még talán az eddigieknél is nagyobb kihívás előtt áll, hiszen szerdán a regnáló világbajnok Franciaországgal mérkőzik meg a katari labdarúgó-vb elődöntőjében. Az afrikaiak szövetségi kapitánya, Valid Regragi mégis magabiztosan nyilatkozott a meccset megelőző sajtótájékoztatón.

 

„Minden találkozó előtt úgy álltak hozzánk, hogy biztosan kiesünk, mégis itt vagyunk és egyre csak közelebb kerülünk az álmainkhoz. Megmutatjuk, mennyire tudunk küzdeni, és mindent megteszünk, hogy váratlant húzzunk – nyilatkozta elhivatottan Regragi. – Vannak, akik szerint elég, hogy elődöntőben vagyunk, de én ezzel nem értek egyet.

Ugyan mi lettünk ez első afrikai csapat, amely a négy közé került, viszont ezzel nem lehetünk megelégedve, még mindig éheznünk kell a sikerre. Ha már idáig eljutottunk, miért is ne juthatnánk döntőbe? Most biztosan sokan azt gondolják, ez őrültség, de néha jó egy kicsit őrültnek lenni” – idézte a marokkói kapitányt a BBC.

A szövetségi kapitány eltökéltsége ellenére a sajtótájékoztatót a francia csapat magasztalásával zárta: „Tisztában vagyok vele, hogy nem mi vagyunk a favoritok. Minél messzebbre jutunk, annál nehezebb ellenfelekkel kerülünk szembe. Egy világbajnok csapattal kell majd megküzdenünk, amely tele van világklasszisokkal és egy kiváló edző irányítja őket. Lehetséges, hogy most ők a legjobbak a világon” – zárta mondandóját.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
ELŐDÖNTŐ
20.00:
Argentína–Horvátország, Loszaíl (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik