Vb 2022: „A legszerencsésebb dolog, hogy télen rendezik a vb-t”

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.11.15. 10:01
„Életem egyik legfontosabb vb-je lesz” – véli Molnár Csaba – művésznevén Fura Csé –, a Follow the Flow oszlopos tagja. Azt mondja, gyerekkorában volt utoljára olyan, hogy nyugalomban, otthon tudta követni a mérkőzéseket. Emellett megosztotta az NSO Tv-vel sarkalatos véleményét Gareth Southgate-ről is. 

„Ez a legszerencsésebb dolog, ami történhetett, hogy télen rendeznek futball vb-t. Nekünk azért nyáron egyfolytában koncertünk van, és jellemzően a legnagyobb vagy a számomra legfontosabb meccsekről lemaradok. Néha a színpadon elhelyezek egy telefont, hogy néha rá tudjak nézni, hogy mi az állás. Szerencsére most nem így kell vb-t néznem, hanem teljes nyugalomban otthon leülök, úgyhogy, életem egyik legfontosabb vb-je lesz a katari. Gyerekkorom óta nem volt ekkora mázlim, hogy ráérek, és végig nyomon tudom követni” – mondta Fura Csé, a népszerű Follow the Flow zenekar rappere, akit egyébként egy súlyos sérülés fosztott meg a labdarúgó-karriertől.

Arról is beszélt, hogy neki Anglia az örök favorit, Gareth Southgate-t ellenben nem nagyon szereti. Hogy miért? Videónkban ezt is kifejtette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik