Vb 2014: Júlio César úgy érzi, lejárt az ideje a válogatottnál

Vágólapra másolva!
2014.07.13. 08:31
Bár hivatalosan nem jelentette be a visszavonulását a nemzeti csapattól, a brazil kapus minden bizonnyal nem lép többet pályára a válogatottban.

„Valószínűleg az utolsó világbajnokságomon szerepeltem – mondta a hollandok ellen 3–0-ra elveszített bronzmérkőzést követően a 86-szoros válogatott Júlio César. – Elég komplikált feladatnak tűnik, hogy 35 évesen pályára lépjek a jövő évi Copa Américán, főleg úgy, hogy a 2018-as vb-n már nem veszek részt. Önző dolog lenne a részemről.”a hollandok ellen 3–0-ra elveszített bronzmérkőzést követően a 86-szoros válogatott Júlio César. – Elég komplikált feladatnak tűnik, hogy 35 évesen pályára lépjek a jövő évi Copa Américán, főleg úgy, hogy a 2018-as vb-n már nem veszek részt. Önző dolog lenne a részemről.”

A Toronto játékosa véleményt formált a brazil válogatott számára csúfos véget ért tornáról is.

„A mostani egy szomorú pillanata a brazil futballnak. Itt az ideje, hogy pihenjünk, megpróbáljuk elfelejteni a történteket és új kapus után nézzünk. Úgy gondolom, hét-nyolc személy is alkalmas arra, hogy a brazil nemzeti csapat kapuját védje” – tette hozzá a Bajnokok Ligája-győztes futballista.

Érdekesség, hogy az 1974-es világbajnokság óta Szaúd-Arábia és Észak-Korea után Brazília a harmadik csapat, amely egy vb-n több mint 11 gólt kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik