Kolumbia teher nélkül varázsolhat a még mindig favorit brazilok ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.03. 17:55
Továbbra is Brazília uralja az esélyeket a fogadóirodáknál, mögötte Németország és Argentína következik. Folytatódik a Costa Rica-i csoda? Tovább varázsol Kolumbia és Belgium? (x)

A brazíliai világbajnokság nyolcaddöntőiben borult a papírforma, pont azzal, hogy bejött a papírforma. A torna történetében először mind a nyolc csoportelső kvalifikálta magát a negyeddöntőbe, így négy igazán kiélezett találkozó vár ránk a pénteki és szombati programban. Nézzük, az esélyeket!Nézzük, az esélyeket!

Kolumbia tovább írhatja hazája futballtörténelmét a házigazda brazilok ellen (Fotó: Action Imgaes)
Kolumbia tovább írhatja hazája futballtörténelmét a házigazda brazilok ellen (Fotó: Action Imgaes)

A legjobb nyolc küzdelmeinek első pénteki párosítása (18.00), a német–francia csata ígérkezik a leginkább kiegyenlítettnek, legalábbis az előzetes esélyek alapján. Joachim Löw – az előző körben Algériát hosszabbításban búcsúztató – legénységének a győzelme 2.45-szörös, a továbbjutása pedig 1.76-szoros pénzt fizet. A valamivel pihentebb Franciaország Nigériát ütötte ki a nyolcaddöntőben, Benzemáék nationalelf elleni győzelme 2.82-szeres, elődöntős részvételük (azaz továbbjutásuk) 1.96 szorzóval kecsegtet.

Péntek 22.00 órakor csap össze a torna házigazdája, Brazília és az eddig lehengerlő támadófutballal menetelő Kolumbia. Brazília játéka a csoportkörben és Chile ellen sem volt meggyőző, ennek ellenére (az oddsok alapján) a párosítás favoritja (1.80). James Rodrígueznek és társainak rendes játékidőben kiharcolt sikerére 4.15-szörös pénzt (meglepően sokat) fizet, a továbbjutásukra (amelybe a hosszabbításban és a tizenegyespárbajban elért győzelem is beletartozik) 2.70-szeres szorzót kínál a Tippmixpro.

Nemcsak negyeddöntőben, a végső siker tekintetében is a selecao számít favoritnak. Brazíliát (4.00) Németország (4.50) és Argentína (5.00) követi a vb-győzelemre esélyesek sorában.

A szombati első negyeddöntőben Argentína Belgium ellen lép pályára (18.00), mindkét válogatott a hosszabbításban gyűrte le ellenfelét. Mutatott játékban Belgium meggyőzőbb volt Messiéknél, mégis jóval többet fizet Hazard-ék győzelme. A rendes játékidőben 3.40-szeres pénzt kínál a belga siker, az argentin győzelem valamivel kétszeres pénz fölött fizet (2.10). Akik a továbbjutásra fogadnak, 1.56-szoros oddsszal tehetnek a dél-amerikaiakra, ezzel szemben 2.24-szeres pénzt fizet Belgium bármilyen körülmények között kiharcolt elődöntős szereplése.

Időrendben az utolsó (szombat, 22.00) negyeddöntőben van a legnagyobb különbség az előzetes esélyek szempontjából. Hollandia 90 perc alatt elért győzelme 1.48, továbbjutása 1.19-szeres pénzt fizet a Tippmixpro, míg a meglepetéscsapat, Costa Rica továbbjutásra 4.10-szeres odds mellet fogadhatunk, Bryan Ruizék a rendes játékidőben elért győzelmére 6.55-szörös pénzt ajánl a fogadóiroda.

Kissé előre tekintve nézzük meg a döntőbeli párosítások esélyeit is. A legnagyobb esély egy dél-amerikai fináléra, egy brazil–argentin összecsapásra mutatkozik (4.25), ezt követi a német–argentin finálé (5.00), majd a brazil–holland (6.00) párosítás. Kereken 100-szoros pénzt fizet Kolumbia és Costa Rica közös fináléja, erre mutatkozik a legkisebb esély a lehetséges döntőbeli párosítások között.

A világbajnokság negyeddöntőinek mérkőzéseire további fogadási lehetőségeket és oddsokat a Tippmixpro oldalán találhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik