Vb 2014: jégeső után belga villanás Kassaiék meccsén

Vágólapra másolva!
2014.06.07. 23:53
A világbajnokságra készülő belga labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen Dries Mertens találatával 1–0-ra legyőzte Tunéziát Brüsszelben.

Mint beszámoltunk róla, a Kassai Viktor vezette találkozó az első félidőben félbeszakadt, amikor jégeső zúdult a pályára, ám végül mintegy félórás kényszerszünet után folytatni tudták az összecsapást.Mint beszámoltunk róla, a Kassai Viktor vezette találkozó az első félidőben félbeszakadt, amikor jégeső zúdult a pályára, ám végül mintegy félórás kényszerszünet után folytatni tudták az összecsapást.

A második félidő közepén emberelőnybe kerültek a belgák, miután Isszam Dzsemát második sárga lappal kiállította Kassai, és Marc Wilmots csapata a hajrában két csereember révén kihasználta a fórt: Nacer Chadli ugratta ki Dries Mertenst, aki higgadtan a kapus mellett a bal alsóba továbbított.

A belgák legközelebb 17-én 18 órakor lépnek pályára már a vb-n, ellenfelük Algéria lesz Belo Horizonte-ban.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BELGIUM–TUNÉZIA 1–0
(0–0
Brüsszel. V: Kassai (Tóth V., Kispál)
BELGIUM: Courtois – Alderweireld (Vanden Borre, a szünetben), Kompany, Van Buyten, Vertonghen – Dembélé, Fellaini (Mertens, a szünetben), Defour – Mirallas (Chadli, 62.), Origi (Lukaku, 62.; Witsel, 92.), E. Hazard (Januzaj, 74.). Szövetségi kapitány: Marc Wimots
Gólszerző: Mertens (89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik