Vb 2014: a sereghajtó csatára triplázott a mexikói csapatban

Vágólapra másolva!
2014.01.30. 11:03
A mexikói labdarúgó-válogatott simán, 4–0-ra legyőzte a dél-koreai csapatot a nyári brazíliai világbajnokságra készülő együttesek San Antonióban rendezett felkészülési mérkőzésén.

A szerdai texasi találkozón a mexikói csapat már a félidőben 2–0-ra vezetett. A meccs legjobbja a mexikói bajnokságban sereghajtó Tigres csatára, Alan Pulido volt, aki mesterhármast ért el.

A június 12-én kezdődő vb-n Mexikó az A-csoportban szerepel majd a házigazda brazil, illetve a horvát és a kameruni együttes mellett, míg Dél-Korea a H-csoport tagja, abban a négyesben Belgium, Algéria és Oroszország kapott még helyet.



NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MEXIKÓ–DÉL-KOREA 4–0
(2–0)
San Antonio, 54 313 néző. V: H. Rodríguez (hondurasi)
MEXIKÓ: Talavera – R. Márquez (Valenzuela, a szünetben), F. Rodríguez (E. Pérez, 55.), D. Reyes, Ponce (Torres Nilo, a szünetben), Brizuela – J. Vázquez (Zavala, 55.), C. Pena (Montes, a szünetben), R. Pizarro – Peralta (De Nigris, 55.), Pulido. Szövetségi kapitány: Miguel Herrera
DÉL-KOREA: Kim Szeung Gju – Pak Dzsin Po, Kang Min Szu, Kim Ki Hi, Kim Dzsin Szu (Kim De Ho, 67.) – Kim Te Hvan, Li Mjung Dzsu (Li Szeung Gi, a szünetben), Pak Dzsong Vu (Szong Dzsin Hjung, 77.), Jom Ki Hun (Li Ho, a szünetben) – Li Keun Ho (Ko Jo Han, 60.) – Kim Sin Vuk (Kim Min Vu, a szünetben). Szövetségi kapitány: Hong Mjung Bo
Gólszerzők: Peralta (37.), Pulido (45+1., 86., 89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik