Litvánia: László Csaba a szakítás ellenére elégedett

Vágólapra másolva!
2013.10.12. 14:13
A szeptemberben közös megegyezéssel távozó, korábbi litván szövetségi kapitány, László Csaba a vb-selejtezők utolsó előtti játéknapját megelőzően nyilatkozott az egyik litván internetes oldalnak.

„A lettországi vereséget követően beszélgettünk a szövetség vezetőivel, és végül abban egyeztünk meg, hogy távozok – nyilatkozta László Csaba a közös megegyezéses szakításról az EuroFootball.lt-nek. – Tiszteletben tartom a szövetség vezetőinek álláspontját, sok sikert kívánok a csapatnak és köszönök mindent a játékosoknak, illetve a szurkolóknak."

„Nincsenek bennem negatív érzések. A csapattal az volt a célunk, hogy tíz pontot szerezzünk. Két mérkőzéssel a vb-selejtező sorozat előtt pedig nyolc ponttal álltunk, vagyis a kitűzött cél elérhető lett volna, ezért elégedett lehetek" – tette hozzá a korábbi litván szövetségi kapitány.

László Csabával két győzelmet, két döntetlent és négy vereséget jegyzett a litván válogatott. A szakember a szomszédban, Lettországban elszenvedett 2–1-es vereség miatt távozott szeptemberben (a lettországi meccs után még az ő irányításával nyertek a litvánok Liechtenstein ellen). Távozása óta először tegnap léptek pályára a litvánok, az immár Igoris Pankratjevas irányította válogatott otthon 2–0-val vágott vissza a letteknek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik