Vb 2010: Nagy esélyünk van rá, hogy világbajnokok legyünk - Sneijder

Vágólapra másolva!
2010.07.02. 18:43
A mérkőzés emberének megválasztott Wesley Sneijder boldogan értékelt Brazília 2–1-es legyőzése után, és úgy véli, az oranjének hatalmas esélye van arra, hogy megszerezze története első világbajnoki címét.

„Az első félidő szinte hihetetlen volt. A szünetben azt mondtuk egymásnak, hogy mindent ki kell adnunk magunkból, hiszen lehet, hogy csak 45 perc van hátra a világbajnokságunkból. Ez sikerült is a második játékrészben. Azonnal nyomás alá helyeztük a védelmüket" – nyilatkozta a mérkőzés után a második holland gól szerzője, Wesley Sneijder.

„A világ legjobb négy csapata között vagyunk, ez fantasztikus. Hatalmas lehetőség ez számunkra. Holnaptól a következő mérkőzésre koncentrálunk. Kérem a holland szurkolókat, hogy továbbra is támogassanak minket, és akkor hazavihetjük a világbajnoki trófeát" – nyilatkozta az Inter játékosa, aki az első gólból is kivette a részét, hiszen az ő beadását csúsztatta a saját kapujába Felipe Melo.

„A kapushoz közel akartam ívelni a labdát, mert tudtam, hogy Césarnak gondjai adódhatnak az ilyen helyzetekben (Sneijder és César csapattársak az Interben – a szerk.), ami be is jött. A második találatunknál teljesen szabad voltam, az eredmény pedig az első fejjel szerzett gólom" – elevenítette fel az oranje góljait Sneijder.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik