Vb 2010: Iniesta az elhunyt Jarquénak is ajánlja a vb-címüket

Vágólapra másolva!
2010.07.11. 23:54
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság döntőjét a 116. percben lőtt góljával eldöntő Andrés Iniesta a spanyolok vb-címét többek között a tavaly elhunyt Daniel Jarquénak is ajánlja.

„Mindent kiadtunk magunkból. Nincs rá szó, mit érzek most. Ezt a sikert Dani Jarquénak, a családomnak és minden embernek ajánlom. Hosszú évek kemény munkája hozta meg az eredményét” – mondta Iniesta, aki gólja után levette mezét, így jól látható volt, hogy az alatta lévő fehér trikón a következő felirat szerepelt: „Dani Jarque mindig velünk lesz”. „Mindent kiadtunk magunkból. Nincs rá szó, mit érzek most. Ezt a sikert Dani Jarquénak, a családomnak és minden embernek ajánlom. Hosszú évek kemény munkája hozta meg az eredményét” – mondta Iniesta, aki gólja után levette mezét, így jól látható volt, hogy az alatta lévő fehér trikón a következő felirat szerepelt: „Dani Jarque mindig velünk lesz”.

Jarque az Espanyol csapatkapitánya volt, tavaly augusztus 8-án 26 éves korában szívroham okozta a halálát a barcelonai csapat edzőtáborában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik