Vb 2010: Élmény volt nézni a spanyolok játékát a tornán - Raúl

Vágólapra másolva!
2010.07.12. 00:14
Raúl González hosszú éveken át kihagyhatatlan volt a spanyol labdarúgó-válogatottból, ám a 2008-as Eb-győzelemből kimaradt, csakúgy, mint a mostani vb-győzelemből. A Real Madrid ikonja azonban tiszta szívéből örül a spanyol aranyéremnek.

„Óriási ez a spanyol csapat, megérdemelték, nagy nap ez a mai a spanyol labdarúgás számára, nagyon boldog vagyok – nyilatkozta a 102 válogatott fellépésén 44 gólt szerző Raúl a döntő után. – Az egész spanyol futballcsalád és természetesen Vicente del Bosque miatt is nagyon örülök, aki egy óriási edző. De az összes játékosunk fantasztikus, remek egységet alkottak, és mindenek előtt nagyszerű játékot produkáltak. Élmény volt a tévé előtt ülni, és nézni Spanyolország világbajnokságon nyújtott játékát. Teljesen megérdemelt ez a siker, magasan a spanyol válogatott a legjobb a világon.” „Óriási ez a spanyol csapat, megérdemelték, nagy nap ez a mai a spanyol labdarúgás számára, nagyon boldog vagyok – nyilatkozta a 102 válogatott fellépésén 44 gólt szerző Raúl a döntő után. – Az egész spanyol futballcsalád és természetesen Vicente del Bosque miatt is nagyon örülök, aki egy óriási edző. De az összes játékosunk fantasztikus, remek egységet alkottak, és mindenek előtt nagyszerű játékot produkáltak. Élmény volt a tévé előtt ülni, és nézni Spanyolország világbajnokságon nyújtott játékát. Teljesen megérdemelt ez a siker, magasan a spanyol válogatott a legjobb a világon.”

Raúl a döntő egyetlen gólját szerző Iniestáról is elismerően szólt: „Andrés egy hatalmas tehetség, aki ismét képes volt kritikus helyzetben megvillanni. De még egyszer mondom, mind a 23 játékos kivételes teljesítményt nyújtott."

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik