NS-terasz: gyarapodott a gyűjtemény

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.06.19. 10:44
null
Hajrá, magyarok! Ma számunkra rendkívül fontos nap lesz az Eb-n, így a Várkert Bazár Öntőház udvarán, az NS-teraszon a németek elleni meccsünkön nem lehet majd egy gombostűt sem leejteni, de az Európa-bajnokságon kedden is érdekes mérkőzéseket rendeztek.

A török–grúz és a portugál–cseh összecsapást megelőzően szakértőnkkel, Szélesi Zoltán 28-szoros válogatott labdarúgóval, az U21-es válogatott szövetségi edzőjével Moncz Attila, a Sport TV főszerkesztő-helyettese, lapunk állandó publicistája beszélgetett.

 

Az autogramvadászok is kihasználják, hogy lapunk teraszán illusztris vendégekkel lehet találkozni. Így tett a török–grúz kezdete előtt nem sokkal a nyugdíjas Simon Tibor is, aki nagyon felkészülten érkezett Szélesihez. Az internetről csaknem tíz képet töltött le, melyeken szakértőnk látható különböző klubjainak és a nemzeti együttesnek a szerelésében. Vendégünk szorgalmasan dedikált, miközben megtudtuk, hogy Simon úr mintegy tíz éve gyűjti az aláírásokat, és körülbelül 3500 értékes autogramja van. Mivel a kontinenstorna mindegyik mérkőzésére hívtunk korábbi híres futballistákat és más sportágbelieket, ez a szám július közepéig bizonyosan nő.

NS-EB-KLUB
 

Vendégünk: Gergely Gábor
Ma az Eb-n ismét három mérkőzést rendeznek, 15 órától a horvát–albán találkozót. Az NS szakértője Gergely Gábor világbajnok asztaliteniszező, akit a meccs előtt egy órával Cselőtei Márk, az nso.hu szerkesztője faggat a várható esélyekről.

Fotó: Török Attila

Vendégünk: Kovács „Kokó” István
A nagy érdeklődéssel várt német–magyar meccs (18 óra) felvezetéseként olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívónkkal, Kovács „Kokó” Istvánnal Ballai Attila, a Nemzeti Sport stratégiai főtanácsadója, lapunk állandó publicistája beszélget. A következő találkozó, a skót–svájci (21) mérkőzés szakértője szintén „Kokó”, őt Cselőtei kollégánk kérdezi ugyancsak a kezdés előtt egy órával.

FŐ AZ EGÉSZSÉG!
Az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány számos, fizikai aktivitásra ösztönző eseményt szervez a meccsnapokon.
A mai program:
Várkert Bazár, Öntőház udvar
17.00–17.45: Felnőttedzés szakedzővel
18.00–19.45: Gyerekeknek: hazai, jó minőségű, friss zöldségek-gyümölcsök bemutatása, egészséges szokásaink kialakításában játszott szerepük, hazai „superfoodok” bemutatása, kézműves alkotótevékenység az egészséges életmód témakörében (színezők, egészségesétel-választó, egészségtelen, a szervezetben gyulladást okozó, „nem pocakbarát” ételek bemutatása), akadálypálya, ügyességi vetélkedők
18.00–19.45: Felnőtteknek: kék zónás szokások, erős és szilárd hit
VÁSÁROLJON AZ NS-STANDON
A Várkert Bazárba érkezőknek lehetőségük van az NS standján megvásárolni a Nemzeti Sport legújabb termékét, a Fix tipp társasjátékot, kiadónk Eb-magazinját, a válogatott mezbe öltöztetett Tévé Macit, valamit a DRK-val közösen készített Puskás-ruhakollekció darabjait is.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik