HIÁNYZIK 600 MILLIÓ EURÓ AZ EB-RŐL!

Vágólapra másolva!
2024.06.05. 09:53
Csaknem 600 millió, egészen pontosan 573 millió euró. Ez az összeg azokat a klasszisjátékosokat takarja, akikre sokan számítottak, ám már biztosan nem lesznek ott a futball-Európa-bajnokságon. A profi sportfogadók éjjel-nappal az ehhez hasonló adatokat bújják. Azonban a Vegas.hu ingyenes, Tippelj rosszul! nevű játékához nem szükséges ismernie a szakmai kulisszatitkokat, most mégis 100 milliót nyerhet egy pár perces kattintással! (x)
 

A címben szereplő tetemes summát a Transfermarkt adatai alapján kalkuláltuk, amely oldal rendszeresen közöl becsléseket a játékosok piaci értékéről. A listában pedig olyan labdarúgók szerepelnek, akiknek a játékára a szurkolók, illetve a közvélemény számított, ám ezért vagy azért, de már most tudható, hogy nem lesznek jelen az Eb-n.

A hiányzók egyike lesz a holland válogatottban a BL-döntős Dortmund balhátvédje, Ian Maatsen, továbbá nem kapott meghívót az olasz bajnokság legjobb támadói között emlegetett Joshua Zirkzee, a Bologna játékosa sem. Szintén otthon marad az FC Barcelona játékosa, Pablo Martín Páez Gavira, ismertebb nevén Gavi is, aki éppen egy spanyol válogatottmeccsen sérült meg, és esett ki hosszú időre. Ha lenne egy konkrét kimaradó álomcsapat, annak a kapujában minden bizonnyal a Real Madrid sztárja, Thibaut Courtois állna, aki sérüléséből ugyan visszatért, de a belgák így sem viszik ki magukkal a kontinensviadalra. Egy másik Real-csillag, David Alaba sem lesz ott az osztrákoknál, őt ebben térdsérülése gátolja.

Egy érdekességre igazán büszkék lehetünk. A hivatkozott átigazolási oldal adatai alapján Szoboszlai Dominik, a magyar csapat kapitánya a 24 részt vevő ország teljes keretének 20. (!) legértékesebb játékosa lesz. Olyan kontinensviadal pedig, amelyen magyar labdarúgó ilyen előkelő helyen szerepeljen ezen a listán, még nem volt.

A fekete öves sportfogadóknak ezek az információk nélkülözhetetlenek, azonban az idei Európa-bajnokságra hangolva a Vegas.hu elindította a Tippelj rosszul! nevű játékát, amelyben nagyon komoly tétért, 100 millió forintért, kockázatvállalás nélkül lehet kipróbálni a tippelés izgalmát és átélni az örömét. Mindezt úgy, hogy közben semmilyen sportszakmai háttérrel nem kell foglalkoznia, és azok megmaradhatnak az érdekességek szintjén.

 

A Tippelj rosszul! nyereményjáték fődíja 100 millió forint.

Itthon ekkora nyereményért ilyen fogadási versenyt még nem írtak ki korábban. Azok között, akiknek sikerül rosszul megtippelniük a csoportkör meccseinek kimenetelét és négy további, az Eb-hez kapcsolódó kérdésre a választ, ezt az összeget osztják szét. Nincs további elvárás, akik hozzák a 36 + 4, azaz 40 hibát, biztosan nyernek.

A részsikereket elérők sem távoznak üres kézzel! A fődíj mellett sportfogadási bónuszösszegeket is nyerhetnek a Vegas.hu-n azok a játékosok, akik az egyes fordulókat rosszul tippelik meg.

Az Eb kapcsán hasonló szórakozási faktor aligha akad majd itthon, így siessen, ne maradjon le! Ha megtetszett a játék, és már betöltötte a 18. életévét, akkor a Vegas.hu oldalon kattintson a Tippelj rosszul! játékra, és vegyen részt az Eb talán legkülönlegesebb hazai sportfogadási versenyén.
Irány a Vegas.hu!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik