Eb 2016: kiderült, mit mondott CR Bale-nek a lefújás után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.07. 11:30
null
CR gratulált Bale-nek (Fotó: Action Images)
A Real Madrid és a portugál válogatott világklasszisa, Cristiano Ronaldo gratulált madridi csapattársának, Gareth Bale-nek az Európa-bajnoki elődöntő után.

A két klasszis közül Cristiano Ronaldo lehetett boldogabb a mérkőzést követően, hiszen csapata bejutott a döntőbe, amihez góllal járult hozzá a portugál támadó. Ronaldo és Bale a lefújás után váltott néhány szót egymással a pályán, előbbi elárulta, hogy mit mondott madridi csapattársának.

„Gratuláltam a fantasztikus menetelésükhöz. Nagyszerűen teljesítettek, ők voltak a torna igazi csillagai. Sok sikert kívántam nekik, a többit inkább nem mondanám el” – titokzatoskodott Ronaldo.

Bale érthető okokból csalódottan nyilatkozott, Ronaldo teljesítményét azonban elismerte.

„Megfogtak minket, ahogy kellett, elismerésem. Alig kerültünk helyzetbe. Nem bánunk semmit. Büszke nemzet képviselői vagyunk, büszkék arra, amit elértünk. Természetesen szerettünk volna döntőt játszani, de ez nem a mi napunk volt. Ronaldo valódi ragadozó, elképesztő a gólérzékenysége, és ezt nekünk is megmutatta. Csalódottak vagyunk, de összekapjuk magunkat, és megint jó lesz a hangulat. Senki sem várta tőlünk ezt a szereplést” – mondta Bale.

LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG – EMLÉKEZTETŐ
ELŐDÖNTŐ
PORTUGÁLIA–WALES 2–0 (0–0)

Lyon, Stade de Lyon, 55 679 néző. Vezette: Eriksson (svéd)
Portugália: Rui Patrício – Cédric, Bruno Alves, Fonte, R. Guerreiro – J. Mário, Danilo, R. Sanches (André Gomes, 74.), Adrien (Moutinho, 79.) – Nani (Quaresma, 86.), C. Ronaldo. Szövetségi kapitány: Fernando Santos
Wales: Hennessey – Gunter, Chester, Collins (J. Williams, 66.), A. Williams, Taylor – King, Ledley (Vokes, 58.), Allen – Bale, Robson-Kanu (Church, 63.). Szövetségi kapitány: Chris Coleman
Gólszerző: C. Ronaldo (50.), Nani (53.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik