Eb 2016: az ír kapitány elfogadná a zárt kapus meccseket

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.03.24. 10:47
Ha a francia hatóságok úgy döntenek, Martin O'Neill, az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elfogadná, hogy zárt kapuk mögött rendezzék meg a nyári Európa-bajnokság mérkőzéseit.

A kontinentális szövetség (UEFA) a keddi, brüsszeli robbantások után megerősítette, hogy mindent elkövet a június-júliusi torna biztonságos lebonyolításáért, és folyamatosan figyeli a kockázati szintet.

O’Neill – a Leicester City és az Aston Villa volt menedzsere – ezzel együtt elárulta, egyetértene azzal, hogy biztonsági okokból nézők nélkül rendezzék meg a meccseket.

„Bármilyen döntés születik, mi alkalmazkodunk hozzá” – mondta a 64 éves szakember a brit médiának. Hozzátette, a szigorú biztonsági intézkedések miatt nehézkessé válhat, hogy a szurkolók közvetlen kapcsolatba kerüljenek a csapatukkal.

„Nem akarjuk távol tartani magunktól az embereket, de a drukkerek bizonyára érzékelni fogják, milyen szigorúak a biztonsági intézkedések, s ez mivel jár” – fogalmazott O’Neill.

Az írek az Eb csoportszakaszában a svédekkel, a belgákkal és az olaszokkal találkoznak. A június 10. és július 10. között sorra kerülő franciaországi viadalon a magyar válogatott is ott lesz.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik