Eb 2016: Müller ennél „mülleresebb” gólt nem szerezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.07. 22:20
Thomas Müller kétszer is feliratkozott a gólszerzők listájára a Skócia–Németország Eb-selejtezős mérkőzés első félidejében. A Bayern München támadójának második gólja egy klasszikus Müller-gól volt.

Müllernek nincsenek különleges képességei, nem emelkedik ki szinte semmilyen tekintetben a mai modern labdarúgásból. Kivéve egyetlen jellemzőt: gólszerzésre született. Mindig jó helyen áll, mindig ott van a tűz közelében és mindig úgy pattan a labda, hogy a végén Müller keze emelkedjen a magasba az elmaradhatatlan „Jaaaaaaaaaa!" kiáltás kíséretében. Nem volt ez másként a skótok ellen sem. Nézzék csak: gólszerzésre született. Mindig jó helyen áll, mindig ott van a tűz közelében és mindig úgy pattan a labda, hogy a végén Müller keze emelkedjen a magasba az elmaradhatatlan „Jaaaaaaaaaa!" kiáltás kíséretében. Nem volt ez másként a skótok ellen sem. Nézzék csak:


Németország egyébként megizzadt a győzelemért, a mérkőzést két góllal és egy gólpasszal záró Thomas Müller vezérletével 3–2-re nyert Skóciában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik