Euro 2012: Arsavin orosz politikusokkal veszekedett

Vágólapra másolva!
2012.06.19. 16:12
Andrej Arsavin, az Európa-bajnokságról nagy meglepetésre a csoportkör után távozó orosz válogatott középpályása a csapat varsói szállásán összeszólalkozott néhány orosz politikussal a csapat Eb-teljesítménye miatt.

A mobiltelefonnal rögzített összeszólalkozás, amelyet a lifenews.ru internetes oldal hozott nyilvánosságra, a Le Meridien Bristol Warsaw halljában készültek.

„Miért kérjünk bocsánatot, miért? – kérdezgette Arsavin unottan a politikusoktól, akik azt válaszolták, hogy orosz emberek millióinak okoztak csalódást. – Kiknek az elvárásaitól maradtunk el? Az önökétől vagy a mienktől? Ha az önökétől, akkor lehet, hogy magukkal van baj. Ez az önök problémája.″

Az egyik politikus ezek után felhozta, hogy Arsavin és néhány társa a meccs lefújása után az öltözőbe menet a szurkolókkal is csúnyán viselkedett. Az Arsenaltól a tavaszi idényre a Zenitnek kölcsönadott Arsavin a saját honlapján igyekezett tisztázni a helyzetet.

„Andrej azokkal beszélt így, akik ugyanilyen stílusban számon kérték a csapat teljesítményét. Természetesen ezek a szavak nem mindegyik orosz szurkolóhoz szóltak, és senki se higgye, hogy a válogatott tagjait nem érdekelte a torna. Ugyanúgy csalódottak, mint a szurkolók. Szomorú, hogy együttérzés helyett támadások érik a játékosokat″ – állt az arshavin.eu honlapon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik