Euro 2012: Arsavin az oroszok bűnbakja az örményországi döntetlen miatt

Vágólapra másolva!
2011.03.29. 13:23
Csalódást keltő gól nélküli döntetlent játszott szombaton az orosz labdarúgó-válogatott az örményországi Eb-selejtezőjén. Több orosz szakértő az Arsenal középpályását, Andrej Arsavint kiáltotta ki bűnbaknak.

Az orosz televízióban az egykori szovjet válogatott Szergej Andrejev volt a mérkőzés egyik szakértője, aki szerint a 29 éves Arsavin cserbenhagyta csapatát.

„Arsavin az első félidőben katasztrofálisan játszott – mondta Andrejev. – Úgy érzem, nem hajlandó küzdeni az orosz válogatottért. Nem hogy nem futott, még csak nem is sétált. Csak állt középen, és mutogatott a többieknek."

Egy másik szakértő, Jevgenyij Lovcsev elmondta: „Örményország ellen tíz emberrel játszottunk. Amit Arsavin előadott, az a futball paródiája volt."

Az 58-szoros válogatott Arsavin szerint pánikra nincs ok, Oroszország ki fog jutni a 2012-es Eb-re.

„Nyernünk kellett volna, de nem sikerült. Hiszek benne, hogy elsőként végzünk a csoportunkban és továbbjutunk" – mondta az Arsenal légiósa.

Az orosz válogatott öt mérkőzésen szerzett tíz pontjával holtversenyben, Írországgal és Szlovákiával karöltve áll a B-csoport élén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik