F1: megvan, kik lesznek a Renault pilótái 2017-ben – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.10. 10:06
A brit motorsport.com szerint már szinte biztos, hogy a német Nico Hülkenberg és a francia Esteban Ocon alkotja a Renault pilótapárosát 2017-ben.

A lap úgy tudja, afrancia istálló szinte mindenben megegyezett Hülkenberggel, akinek már „csak” a Force Indiától való távozását kell megoldania. A német előszerződést kötött jelenlegi csapatával, de abból kiléphet, és az indiaiak sem feltétlenül járnak rosszul, hiszen a Manortól megkapják a Mercedes pártfogoltját, Pascal Wehrleint, akinek az érkezésével még akár árengedményt is kaphatnak a motorokból – ez pedig nem mindegy az anyagi gondokkal küszködő istállónál.

A Renault le akarja cserélni Kevin Magnussent és Jolyon Palmert, és korábban Valtteri Bottast, Carlos Sainz Jr.-t és Sergio Pérezt is megkörnyékezte, de egyikkel sem tudott megegyezni, mindegyikük marad jelenlegi istállójánál.

A másik Renault-pilóta minden bizonnyal a Manornál gyakorlatot szerző Esteban Ocon lesz – bár a német Autobild szerint a francia pilótához ragaszkodó istállónál Jean-Éric Vergne és Pierre Gasly szerződtetése is szóba került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik