F1: a Mercedest nem zavarja Hamilton kicsapongó nyaralása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.17. 08:17
Az F1-es Mercedes-istálló vezetőségét nem zavarják azok a felvételek, amelyeket Lewis Hamilton tett közzé az elmúlt hetekben arról, milyen kicsapongó életet élt a nyári szünetben.

Hamilton nem a Jack Nicholsonnal vagy Jon Bon Jovival közös fotókkal verte ki sokaknál a biztosítékot, hanem az egy barbadosi fesztiválon róla készült képekkel, amelyeken Rihannával vonaglik szivarral a szájában és itallal a kezében.

„Lewis tudja, mi van a szerződésében, mit tehet, és mit nem. Ha ilyen kikapcsolódásra vágyik, hát legyen – mondta Toto Wolff. – Nem szólunk bele abba, mit tesz a szabad idejében. Én sem örülnék neki, ha megmondanák, mit tehetek, és mit nem a nyaralásom során. A közösségi oldalakat nem szeretem, igyekszem elkerülni, legtöbbször nem a teljes igazságot mutatja meg.”

Az F1-es csapatok Magyar Nagydíj után kezdődő nyári vakációja a héten véget ér, péntektől vasárnapig Belgiumban köröz a mezőny.

Hamilton becsületére legyen mondva, több olyan kép is felkerült az elmúlt hetekben az oldalaira, amely az edzéseiről készült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik