F1: svájci cég a ludas a Schumacher-akta ügyében?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.07. 15:17
Egy svájci helikopteres céghez vezetnek azok a nyomok, amelyek kapcsolatba hozhatók a Michael Schumacher orvosi aktáival való visszaéléssel.

Mint beszámoltunk róla, ismeretlenekhez került a hétszeres F1-es világbajnok fél éven át tartó gyógykezelésének dokumentációja, és elektronikus levélben 50 ezer euróért kínálták fel az angol, a német és a francia sajtónak. Mint beszámoltunk róla, ismeretlenekhez került a hétszeres F1-es világbajnok fél éven át tartó gyógykezelésének dokumentációja, és elektronikus levélben 50 ezer euróért kínálták fel az angol, a német és a francia sajtónak.

A francia rendőrség nyomozást indított a grenoble-i kórházban történtekkel kapcsolatban, s rátaláltak a levelek indításának IP-címére.

„Az IP-cím egy zürichi helikopteres céghez tartozik" – közölte a grenoble-i ügyészség.

A Le Dauphiné Libéré szerint ezt a vállalatot kérték fel arra, hogy Schumachert a kómából való ébredezését követően Grenoble-ból Lausanne-ba szállítsák. Végül mentőautóval vitték át a német legendát, de a Schumacher kezeléséről szóló aktákat a helikopteres cég is megkapta, s ezt követően ajánlhatta fel a sajtónak.

Sabine Kehm, Schumacher ügynöke perrel fenyegette meg azokat a sajtóorgánumokat, amelyek bármilyen részletet közölnek az orvosi jelentésből.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik