F1: „Schumachert nem viszik haza, bízunk a felépülésében”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.03. 09:02
null
Michael Schumacher háza a Genfi-tó partján
Michael Schumacher ügynöke tagadta, hogy a december végi súlyos síbalesete óta kómában fekvő hétszeres világbajnok felesége már azt tervezi, hazaviszi a Grenoble-ban ápolt pilótát, mivel az orvosok már nem sok esélyt látnak a felépülésére. A Bild információi szerint javul az állapota a hétszeres világbajnoknak, és hamarosan egy rehabilitációs intézetbe szállíthatják át.

„A pletykák, hogy Corinna átépítteti a házukat, hogy hazavigye a már reménytelen állapotban lévő Michaelt, teljesen alaptalanok" – nyilatkozta a Bildnek Sabine Kehm.

Mint ismert, a brit Sun bulvárlap Schumacher egy barátjára hivatkozva írt arról, hogy a pilóta felesége, Corinna saját kórházat építtet a Genfi-tó partján.

A német lap beszámolója szerint valóban dolgoznak munkások Schumacherék házának átépítésén, de csak azért, mert Michael édesapjának, Rolfnak a lakhelyét alakítják ki.

Schumacher ügynöke azt is tagadta, hogy a hétszeres Formula–1-es világbajnok vegetatív állapotba került három hónap kóma után.

„Csak azt tudom ismét mondani, hogy vannak jelek, amelyek reményt adnak nekünk" – jelentette ki a menedzser.

Közben Németországban óriási felháborodást váltott ki az Aktuelle magazin legutóbbi száma, amelynek címlapján Schumacher és felesége mosolyog, a főcím pedig az, hogy „Felébredt!” A lapból belül kiderül, hogy valójában összeállítást készítettek emberekről, akik felébredtek a kómából.

A Bild úgy tudja, Schumacher állapota javul és hamarosan egy meg nem nevezett rehabilitációs intézetbe szállíthatják át – ezt nem erősítette meg Sabine Kehm.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik