Norbert Haug szerint a Ferrarik a Török Nagydíj esélyesei

Vágólapra másolva!
2008.05.02. 20:11
Norbert Haug, a McLaren sportigazgatója elmondta, a Török Nagydíjon a Ferrari az esélyes a győzelemre, mivel az elmúlt két évben is az olasz istálló távozott győztesen. A vezető hozzátette, az autójuk folyamatosan gyorsul, és biztos benne, hogy hamarosan jobbak tudnak lenni.
Norbert Haug (lent) szerint a Ferrari a Török Nagydíj esélyese
Fotó: Imago
Norbert Haug (lent) szerint a Ferrari a Török Nagydíj esélyese
Norbert Haug (lent) szerint a Ferrari a Török Nagydíj esélyese
Fotó: Imago
Norbert Haug (lent) szerint a Ferrari a Török Nagydíj esélyese

Norbert Haug szerint a Ferrari az esélyesebb a következő, Török Nagydíj megnyerésére. A McLaren sportigazgatója úgy gondolja, a korábbi törökországi eredmények az olasz istálló sikerét vetítik előre.

„Az utóbbi években nem igazán tudtunk jók lenni a Török Nagydíjon, és úgy tűnik, idén sem mi leszünk az esélyesek. A csapatunk célja a lehető legtöbb pontot szerezni, de sorozatban három Ferrari-siker után nyilvánvalóan nem mi vagyunk a favoritok” – értékelte az esélyeiket a következő nagydíjon Haug.

Az eredmények ellenére a sportigazgató bízik benne, hogy jönni fognak a sikerek.

„A melbourne-i verseny óta jelentős mértékben fejlődött az autónk, és sokkal gyorsabbá vált. Sajnos az eddigi nagydíjakon nem tudtuk begyűjteni az összes megszerezhető pontot, saját hibáink miatt. Ezért tudott meglógni a Ferrari a világbajnoki pontversenyben, annak ellenére, hogy Ausztráliában csak egy pontot szereztek” – tette hozzá a sportigazgató.

A brit istálló vezetője elmondta, még semmi sincs veszve, és mindent meg fognak tenni a felzárkózás érdekében.

„Az a célunk, hogy tovább fejlődjünk a következő versenyeken, de az elképzelhető, hogy a Török Nagydíj sok izgalmat fog hozni a csapatnak” – mondta Haug.

A Török Nagydíj a következő hét végén lesz, ahol a konstruktőri világbajnokság táblázatát 12 ponttal vezető Ferrari tovább növelheti előnyét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik