Formula–1: Ross Brawn csak a Ferrarival áll szóba

Vágólapra másolva!
2007.08.01. 17:00
Címkék
Visszautasította Ross Brawn (képünkön) azokat a feltételezéseket, hogy a Ferrarin kívül bármilyen más csapat szolgálatába állna, ha lejár az egyéves szabadsága, amelyet ő kért a maranellóiaktól. A Ferrari korábbi technikai igazgatójáról Nigel Stepney, a kémbotrány egyik főszereplője mondta, hogy elhagyná az olaszokat egy másik istálló kedvéért.

„Miután hallottam a legutóbbi sajtóhíreket velem kapcsolatban, például arról, hogy miért is mentem egy év szabadságra, úgy gondoltam, segíthet, ha újra elmondom az okokat” – idézte az autosport.com című szaklap Brawnt.

„Annak, hogy egy teljes év szabadságot vettem ki a Ferrarinál, kizárólag személyes okai voltak – folytatta a brit szakember. – Az autósportban eltöltött 30 évem után időt akartam szánni a csalódomra, meg akartam valósítani néhány személyes vágyamat, amelyekre nem volt időm korábban.”

„Örömmmel mondhatom, hogy bár a Ferrari csalódott volt a döntésem miatt, megértették az indokaimat, és arra kértek, hogy ha készen állok a visszatérésre, akkor üljünk le beszélni a jövőről.”

„Ezek a megbeszélések már el is kezdődtek, hiszen látnunk kell, hogy a Ferrari igényei és az én ambicióim hogyan vágnak egybe, azaz tudunk-e tovább együtt dolgozni a jövőben.”

„Tíz fantasztikus év után a Ferrari- és az olasz kultúra a vérembe ivódott, ezért ez az én csapatom. A Ferrari az egyetlen istálló vagy csoport, amellyel tárgyaláok a folytatásról.”

„Azok a hírek, amelyek más csapatokkal vagy szerveződésekkel hoznak kapcsolatba engem, vagy pontatlanok vagy pusztán találgatások” – tette hozzá Brawn.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik