F1, Brazil Nagydíj: De la Rosa vezeti a 4-es számú McLarent

Vágólapra másolva!
2006.10.13. 12:47
Címkék
A Formula–1-es McLaren-Mercedes csapat bejelentette, hogy Brazíliában, az idényzáró futamon is Pedro de la Rosa (képünkön) vezeti majd a 4-es számú versenyautót. Ez azt jelenti, hogy a GP2 iei bajnokának, Lewis Hamiltonnak várnia kell a bemutatkozásra.

Szavazás

Ki lesz a Formula–1 világbajnoka 2006-ban?

Írja be az itt látható számot!
A wokingiak azt még nem közölték, ki lesz Fernando Alonso csapattársa a McLarennél a következő idényben, és sokan úgy gondolták, hogy amennyiben a 21 éves Hamiltonnak bizalmat szavaznak Interlagosban a csapat vezetői, akkor biztosan az övé lesz a jövő évi cockpit.

Hamilton a héten De la Rosával együtt Jerezben tesztelt, és az ifjú angolnál csütörtökön csak Michael Schumacher (Ferrari) volt gyorsabb. A McLaren ennek ellenére döntött a spanyol pilóta brazíliai szerepeltetése mellett.

A McLannél jövőre alapvető változások történnek, hiszen amellett, hogy a jelenlegi első számú pilóta, Kimi Räikkönen a Ferrarihoz igazol, és Fernando Alonso érkezik a csapathoz, a wokingiak főszponzora lesz a világ egyik legnagyobb mobil-kommunikációs cége.

Ron Dennis csapatfőnök néhány napja arról beszélt, hogy gyökeresen átalakul a filozófia az istállón belül, és imázsváltozásra is lehet számítani.

Egy biztos: a McLaren-Mercedes szeretne olyan autót adni Fernando Alonso alá, amellyel megnyerheti a világbajnoki címet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik