Súlyos sérülést szenvedett a Ferencváros belső védője a Spurs ellen

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.10.03. 21:45
Raul Gustavót hosszasan kellett ápolni, nem véletlen... (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, a Ferencváros 2–1-re kikapott a Tottenhamtől az Európa-liga alapszakaszának 2. fordulójában csütörtökön, a Groupama Arénában. A meccs hajrájában megsérült az FTC brazil védője, Raul Gustavo, aki mint kiderült, eltörte kulcscsontját, vállában pedig elszakadt egy szalag.

 

A mérkőzés hajrájában megsérült Raul Gustavo, a Ferencváros brazil belső védője, akit akkor lecserélni már nem tudtak, de ápolni kezdték, egy ponton el is takarták, miközben próbáltak a fájdalmain javítani. 

A meccset követően dr. Zacher Gábor, országosan ismert főorvos, a Groupama Aréna főorvosa osztotta meg a hírt az M4 Sporttal, miszerint Gustavo kulcscsonttörést szenvedett, vállában pedig elszakadt egy szalag, így hosszabb kihagyásra számíthat. Hogy pontosan mennyire, azt egyelőre nem tudni. 

EURÓPA-LIGA, ALAPSZAKASZ
2. FORDULÓ
FERENCVÁROS–TOTTENHAM HOTSPUR (angol) 1–2 (0–1) 
Budapest, Groupama Aréna, 20 795 néző. Vezette: Igor Pajac (Ivan Mihalj, Vedran Durak) – horvátok
FTC: Dibusz – Gartenmann (Makreckis, 77.), I. Cissé, Raul Gustavo, Ramírez – Abu Fani (Pesics, 84.), Maiga –  A. Traoré (Kady, 77.), Saldanha (Zachariassen, 60.), Civic (Ben Romdan, 60.) –  Varga B. Vezetőedző: Pascal Jansen 
TOTTENHAM: Vicario – Pedro Porro, C. Romero, A. Gray, B. Davies – P. Sarr (D. Solanke, 81.), Bissouma, Bergvall (Kulusevski, 65.) – M. Moore, Lanksheare (J. Maddison, 66.), T. Werner (B. Johnson, 65.). Vezetőedző: Ange Postecoglou 
Gólszerző: Varga B. (90.), ill. P. Sarr (23.), B. Johnson (86.)

A mérkőzés online, szöveges tudósítása itt olvasható.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik