Dibusz: Nem játszottunk túlzottan jól...; Zachariassen: Hiányzott az extra

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.08.22. 23:15
Dibusz Dénesék nem elégedettek (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, a Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el a Borac Banja Luka ellen hazai pályán az Európa-liga rájátszásának odavágóján. A meccset követően Dibusz Dénes és Kristoffer Zachariassen nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt.

 

„Nem játszottunk túlzottan jól. A védekezés rendben volt, sok lehetőségük nem akadt, egy erősségük volt, amit sokszor használtak. A végén volt egy szituáció, amikor megkontráztak minket, de szerencsére blokk lett a vége. Játékban sokkal többet vártunk magunktól, főleg támadásban, sokkal jobbnak kell lennünk a visszavágón. Nem volt jó a ritmus, nem dolgoztunk ki elég helyzetet. Összességében nem volt ez egy jó meccs, nem tudjuk előnnyel várni a visszavágót. Meg kell próbálni még gyorsabban, pontosabban játszani jövő héten, lyukat kell találnunk a védekezésükön” – mondta Dibusz Dénes egyből a lefújást követően.

Kristoffer Zachariassen is hasonlóan értékelt: „Nehéz meccs volt... Nem alakítottunk ki annyi és olyan minőségű helyzetet, mint szerettük volna, hiányzott az extra. Voltak lehetőségeink, a kapusuk remekelt, de jobbnak kell lennünk a kapu előtt. Tudtuk, hogy ezt játsszák majd, nem adtak teret, de ezeket a problémákat át kellene tudnunk hidalni. A visszavágó egy más összecsapás lesz, bízunk benne, hogy többet támadnak majd, így nekünk is több területünk lehet...”

A találkozó percről percre tudósítása itt!

EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ
RÁJÁTSZÁS, 1. MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROS–BORAC BANJA LUKA (bosnyák) 0–0
Budapest, Groupama Aréna, 13 167 néző. Vezette: Walsh (skót)
FERENCVÁROS: Dibusz – Makreckis, I. Cissé, Knoester, C. Ramírez (Civic, 69.) – Abu Fani (Maiga, 60.), Rommens – Zachariassen (Kady, 82.) – Ben Romdan (Misidjan, 59.), Varga B. (Pesics, 59.), A. Traoré. Vezetőedző: Pascal Jansen
BORAC: Manoljovics – Kvrzic, Meijers, Carolina, Vukcsevics – Grahovac, Skorup (Pihler, 74.) – Kulasin (Hrelja, 78.), Savic, Szrecskovics (Cavic, 62.) – Lukic (Hasukic, 78.). Vezetőedző: Mladen Zizovic

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik