Videó: üzent valakinek vagy...? Mit csinált Szoboszlai a linzi meccs után?

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.22. 14:48
null
Vajon mit csinált Szoboszlai Dominik, mielőtt Jürgen Klopp-pal ölelkezett össze? (Fotó: Getty Images)
Bemutatott volna a linzi szurkolóknak a korábbi salzburgi? Esetleg csak valakivel beszélgetett és azt mutatta, hogy hová megy? Érdekes helyzetben találta meg a kamera Szoboszlai Dominikot az angol Liverpool LASK elleni idegenbeli meccse (3–1-es győzelem az Európa-ligában) után.

Bemutatott volna a linzi szurkolóknak a korábbi salzburgi játékos? Esetleg csak valakivel beszélgetett és azt mutatta, hogy hová megy? Az angol Liverpool LASK elleni idegenbeli meccse után Szoboszlai Dominikról készült felvétel a nézőtérről. Ön szerint mi történt?

Szoboszlai Dominik a lefújás után köszönte meg a Liverpool-szurkolók támogatását, majd az egyik linzi szektor felé kezdett el mutogatni. Először úgy tűnt, mintha bemutatott volna a hazai drukkereknek, ám az ezt követő mozdulatai alapján már mintha valakivel „beszélgetett volna” – amolyan activitysen –, s azt mutatta volna, hogy merre kell autóval elmenni a stadionból.

Játékra hívjuk önöket! Mit mutatott Szoboszlai Dominik? Írja meg kommentben!

Ahogy a milyenferi zenekar Dominik című számában is felteszi a kérdést: „Mit csinálhat éppen a Dominik?”

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
1. FORDULÓ
E-CSOPORT
Linzer ASK (osztrák)–Liverpool FC (angol) 1–3 (1–0)
Linz, Raiffeisen Arena. Vezette: Di Bello (olasz)
LASK: Lawal – Ziereis, Andrade, Luckeneder (Darboe, 79.) – Flecker (Ba, 89.), Horváth, Jovicsics, Renner (Bello, 89.) – Havel (Mustapha, 68.), Zulj, Ljubicic (M. Koné, 68.). Vezetőedző: Thomas Sageder
Liverpool:
Kelleher – Bajcetic (J. Gomez, 60.), Konaté (Matip, 81.), Van Dijk, Cimikasz – Endo (Szoboszlai, 60.), Gravenberch (Szalah, 75.), Elliott – Doak (Mac Allister, 60.), D. Núnez, L. Díaz. Menedzser: Jürgen Klopp
Gólszerző:
Flecker (14.), ill. D. Núnez (56. – 11-esből), L. Díaz (63.), Szalah (88.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik