Ekl: Szétestünk, kiégtünk, sajnálom... – Blagojevics a Loki ötgólos veresége után

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.08.18. 00:43
null
Szrdjan Blagojevics elnézést kért a szurkolóktól (Fotó: Dömötör Csaba)
A gól nélküli első meccs után hazai pályán, a Nagyerdei Stadionban hamar hátrányba került a Debreceni VSC a Rapid Wien elleni Ekl-selejtezőn, és a folytatásban sem álltak le az osztrákok. A vendégek 5–0-ra győztek Debrecenben, így jutottak tovább a következő fordulóba, s az olasz Fiorentinával mérkőznek majd meg a főtáblára kerülésért. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A bécsi Rapid vezetőedzője, Zoran Barisic gratulált a csapatának.

„Kiváló teljesítményt nyújtottunk az elsőtől az utolsó percig. Nagyon hatékonyak voltunk az ellenfél kapuja előtt, koncentráltan játszottunk, agilisak voltunk. Néha túl gyorsan próbálkoztunk, lehettünk volna nyugodtabbak is. Szerencsésnek mondhatom magam, büszke vagyok a csapatomra, mert nem mindennapi, hogy egy ilyen jó együttes ellen ilyen remek teljesítménnyel rukkoljunk ki.”

ZORAN BARISIC SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

A Debreceni VSC vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics gratulált a Rapidnak, amely szerinte megérdemelten jutott tovább.

„Sok sikert kívánok nekik a Fiorentina ellen. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, tudom, hogy most nekik sem könnyű, úgyhogy szeretnék elnézést kérni tőlük ezért az eredményért. Nehéz és fájdalmas ez az este. Tudtuk, hogy a Rapid nagyon jó csapat, de ez akkor is fájdalmas eredmény. A nulla-öt után bármit is mondok, nonszensznek hathat. Sajnálom. A célunk az, hogy összetartsunk, mert úgy érzem, szétestünk. Ez most egy kihívás, egy teszt lesz. Úgy érzem, kiégtünk. Az elején megmutatkoztak a hibák, amelyek meg is bosszulták magukat.”

SZRDJAN BLAGOJEVICS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

BÁRÁNY: SOKAT JELENT, HOGY NEM SZIDTAK A SZURKOLÓK

PARÁDÉS HANGULAT, KÖZEL TELT HÁZ, REMEK ÉLŐKÉP A TALÁLKOZÓ ELŐTT

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Debreceni VSCRapid Wien (osztrák) 0–5 (0–2)
Debrecen, Nagyerdei Stadion,16 500 néző. Vezette: Sztavrev (északmacedón)
DEBRECEN: Megyeri – Kusnyír (Baranyai, 73.), Dreskovics, O. Romancsuk, Manrique – Lagator, Loncsar – Szécsi (Domingues, a szünetben), Dzsudzsák (Mance, 86.), Joao Oliveira (Kiziridisz, 61.) – Dorian Babunszki (Bárány, 73.) . Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics
RAPID WIEN: Hedl – Schick, Querfeld (Hoffmann, 75.), Cvetkovics (Sollbauer, 82.), Auer (Moormann, 75.) – Sattlberger, Oswald, Kerschbaum – Seidl, Burgstaller (Mayulu, 79.),Grüll (Bajic, 79.). Vezetőedző: Zoran Barisic
Gólszerzők: Seidl (15.), O. Romancsuk (44. – öngól), Grüll (51.), Burgstaller (72.), Bajic (90.)

ONLIVE SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS, KEZDŐCSAPATOK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik