El: Münchenbe igazolt a Vidire váró szerbek egyik legjobbja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 10:16
Távozott a Videoton leendő El-ellenfelétől, a szerb Csukaricskitől a csapat egyik legjobbjának tartott Filip Sztojkovics, aki a német másodosztályú 1860 Münchennél folytatja pályafutását.

„A számunkra nagyon fontos El-mérkőzés előtt szerettük volna megtartani a csapatunk egyik legjobbjának számító Filip Sztojkovicsot, az ő játéka ugyanis sokat jelenthetne a Videoton ellen. Ugyanakkor a játékos már döntött, és ezt elfogadtuk. Mivel az előző szezonban nagy segítségünkre volt, így méltányoltuk a döntését, nem szerette volna, hogy a kivárással esetleg meghiúsuljon az átigazolás, ezért nem gördítettünk akadályt a távozása elé, sok sikert kívánunk neki a jövőben. Van opciónk a posztjára, bízunk benne, hogy meg tudjuk oldani a helyettesítését" – nyilatkozta a védő távozásával kapcsolatban a Csukaricski sportigazgatója, Vladimir Matijasevics.

A 23 éves, montenegrói válogatott jobbhátvéd az előző szezonban csapatkapitány is volt a Csukaricskiben, 34 bajnokin lépett pályára, hat gólpasszt adott. Az 1860 München 600 ezer euróért szerződtette.

A Videoton az Európa-liga 2. selejtezőkörének első meccsén csütörtök 20.30 órától fogadja Felcsúton a szerb csapatot.

EURÓPA-LIGA, 2. SELEJTEZŐKÖR, A MAGYAR CSAPATOK MECCSEI
1. MÉRKŐZÉSEK (július 14.)

18.00 DVSC–Torpedo Zsodino (fehérorosz)
20.30 MTK–Qäbälä (azeri)
20.30 Videoton–Csukaricski (szerb)

VISSZAVÁGÓK (július 21.)
18.00 Torpedo Zsodino (fehérorosz)–DVSC
19.00 Qäbälä (azeri)–MTK
20.30 Csukaricski (szerb)–Videoton

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik