El: Nikolics nem érti, miért állt át a kontrára a Legia

Vágólapra másolva!
2015.09.18. 09:21
Egygólos vereséggel kezdte a Nikolics Nemanja személyében magyar légióst is foglalkoztató lengyel Legia Warszawa a labdarúgó Európa-liga csoportkörét. A támadó úgy értékelte a dán Midtjylland vendégeként öngóllal elbukott mérkőzést, hogy azon csak az első félidőben játszottak jól, a szünet után viszont számára is érthetetlen okból taktikát váltottak.

„A meccs előtt úgy készültünk, hogy a dánoknak erősségük a pontrúgás – mondta Nikolics Nemanja, aki végigjátszotta a mérkőzést a vesztes együttesben. – Ebben valóban nagyon veszélyesek voltak, viszont akcióból nem tudtak hasonló zavart okozni. Mi az első félidőben közel jártunk a gólszerzéshez, a második felvonásban azonban már nem tudtunk azon a szinten teljesíteni. Nem tudom, hogy mi volt ennek az oka. Átálltunk a kontrákra, de így nem tudsz nyerni. A következő meccsekre ki kell javítanunk a hibáinkat. Amennyiben jól akarunk szerepelni az európai kupaporondon és meg akarjuk nyerni a lengyel bajnokságot, el kell kezdenünk győzni. Még nagyon sok meccs vár ránk a szezonban, azokon el akarjuk feledtetni a rossz periódusunkat.”
Nikolics Nemanja, aki végigjátszotta a mérkőzést a vesztes együttesben. – Ebben valóban nagyon veszélyesek voltak, viszont akcióból nem tudtak hasonló zavart okozni. Mi az első félidőben közel jártunk a gólszerzéshez, a második felvonásban azonban már nem tudtunk azon a szinten teljesíteni. Nem tudom, hogy mi volt ennek az oka. Átálltunk a kontrákra, de így nem tudsz nyerni. A következő meccsekre ki kell javítanunk a hibáinkat. Amennyiben jól akarunk szerepelni az európai kupaporondon és meg akarjuk nyerni a lengyel bajnokságot, el kell kezdenünk győzni. Még nagyon sok meccs vár ránk a szezonban, azokon el akarjuk feledtetni a rossz periódusunkat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik