El: Juhász elmondta, honnan vannak plusz infói a lengyelekről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 12:48
Az Európa-liga utolsó selejtezőkörében esedékes Lech Poznan–Videoton párharccal kapcsolatban a lengyel Przeglad Sportowy interjút készített Juhász Rolanddal. A bajnokcsapat védője elmondta, korábbi csapattársa révén is tájékozódik a lengyel együttesről.

„Nem – válaszolta Juhász arra, örült-e a Poznannak a sorsoláskor. – De tisztában voltam vele, hogy erős ellenfelet kapunk. Tudok a Lechről egy-két dolgot, mert a barátom, korábbi csapattársam, Marcin Wasilewski játszott ott és mesélt róla. A mai napig tartom vele a kapcsolatot, és olykor szóba kerül a lengyel futball is. Ismerjük egymást Brüsszelből nagyon jól, gyakran jártunk ki együtt a szabadidőnkben.”

„Beszéltem vele a sorsolás után is, amint megtudtam, melyik csapattal játszunk, nem sokkal később kaptam egy üzenetet Vasiltól. Amikor beszéltem vele, szóba került a Lech néhány jellemzője is, de hogy őszinte legyek, inkább a sérülésem volt a téma” – mondta Juhász, aki reméli, legkésőbb a visszavágóra felépül.

„Először is a csodálatos szurkolókról mesélt, akik elképesztő atmoszférát tudnak teremteni. Sajnos, ezúttal zárt kapus meccs lesz. Ilyen körülmények között furcsa játszani. Számomra úgy tűnik, hogy az esélyek kiegyenlítettek, és nincs favoritja a párharcnak” – nyilatkozta Juhász. Azóta kiderült, hogy Poznanban mégis lehetnek nézők, az UEFA ugyanis felfüggesztette a Lech büntetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik