Európa-liga: Kellemetlen ellenfél a Skonto Riga – Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 21:42
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva az Európa-liga második selejtezőköré a lett Skonto Rigával találkozik, Kondás Elemér vezetőedző a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában.

„A Skontóról folyamatosan gyűjtjük az információkat. Személyesen is láttuk már egy meccsüket, az egyik kollégám elutazott Dublinba, a St Patrick’s elleni visszavágóra, és az ott szerzett tapasztalatokat is igyekszünk kamatoztatni – nyilatkozta Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. – A nemzetközi kupában nincs olyan, hogy az egyik esélyesebb, a másik kevésbé, mert bármikor történhetnek meglepetések is. Láthattuk, hogy hazai pályán 3–0-ra legyőztük a Szutjeszkát, kint pedig már nagyon nehéz volt, mert nem rúgtuk be a helyzeteket. Lehet, hogy a papírforma mutat a két csapatnál eltérést, de ezzel sosem szabad foglalkozni, hanem a pályán kell megmutatni, mire vagyunk képesek.”Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. – A nemzetközi kupában nincs olyan, hogy az egyik esélyesebb, a másik kevésbé, mert bármikor történhetnek meglepetések is. Láthattuk, hogy hazai pályán 3–0-ra legyőztük a Szutjeszkát, kint pedig már nagyon nehéz volt, mert nem rúgtuk be a helyzeteket. Lehet, hogy a papírforma mutat a két csapatnál eltérést, de ezzel sosem szabad foglalkozni, hanem a pályán kell megmutatni, mire vagyunk képesek.”

„A montenegrói klíma nem igazán tett jót a futballnak, 41 fok volt a meccs előtt fél órával a pályán. A lettországi összecsapás már teljesen más időjárási körülmény között lesz, ami pozitív. Ugyanakkor kellemetlen ellenfél vár ránk Rigában. Olyan keretet próbálunk kialakítani, amelyről úgy gondoljuk, az adott mérkőzésen meg tudja oldani a feladatát. Ilyenkor természetesen a cserékre is gondolni kell, miként tudunk belenyúlni a meccsbe, ki az, aki változtatni tud a játékon. A célunk nem is lehet más, mint az: jó eredményt érjünk el kint, hogy a jövő heti visszavágót továbbjutási eséllyel várhassuk” – tette hozzá a Loki vezetőedzője.

KUPACSAPATAINK PROGRAMJA
BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
The New Saints (walesi)–VIDEOTON 0–1
Július 22., 20.30: VIDEOTON–The New Saints
ADATBANK ÉS KULCSDÁTUMOK
EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
Július 16., 18.00 Skonto Riga (lett)–DVSC (Tv: Duna World)
Július 16., 20.30: FTC–Zeljeznicar (bosnyák) (Tv: Duna)
Július 23., 17.00 DVSC–Skonto Riga
Július 23., 18.00: Zeljeznicar–FTC
EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
Szutjeszka Niksics (montenegrói)–DVSC 2–0
Továbbjutott:
a DVSC, 3–2-es összesítéssel
FERENCVÁROS–Go Ahead Eagles (holland) 4–1
Továbbjutott: az FTC, 5–2-es összesítéssel
Vojvodina (szerb)–MTK BUDAPEST 3–1
Továbbjutott:
a Vojvodina, 3–1-es összesítéssel
ADATBANK ÉS KULCSDÁTUMOK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik