El: a Fradi ultráit végül nem engedték be a stadionba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.23. 18:37
A FradiMob Facebook-oldalának beszámolója szerint a Ferencváros ultrái hiába indultak útnak Szarajevóba, nem jutottak be a Zeljeznicar elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára.  

A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai előzetesen azt szerették volna elérni, hogy vénaszkenner használata nélkül is vásárolhassanak belépőt a visszavágóra, ebbe azonban a klub nem ment bele.

„Érvényes, az FTC-n keresztül vásárolt belépő nélkül senki se induljon útnak Szarajevóba. Akár a határról is visszafordíthatják drukkereinket” – írta hétfői tájékoztatójában a boszniai mérkőzés előtt a fradi.hu.

Körülbelül 250-en mégis útnak indultak, miután a bosnyák szurkolók segítségével jegyekhez jutottak – a hazai szektorba. A meccsre azonban nem engedték be őket.

„A Ferencváros Tábora útban van hazafelé. A rendőrök, kommandósok, a helyi klub vezetői és szurkolói nagyon korrektek voltak, mindent megtettek, de az UEFA küldöttje az FTC-re hivatkozva nem engedte meg a belépést a stadionba. Köszönet a Zeljeznicar Maniacsnak" – olvasható a FradiMob Facebook-oldalán.

A Zeljeznicar–FTC mérkőzésről szóló online tudósításunkat itt olvashatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik