El: Kondás megnézi a Young Boyst, Svájcba utazik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.12. 10:25
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője szerdán Svájcba utazik, ahol megtekinti a Debrecen Európa-liga-ellenfele, a Young Boys bajnoki mérkőzését.

„Nagyon erős, jó gárdával kerülünk szembe, ebben biztosak lehetünk – idézi a dvsc.hu Kondást. – A lehetséges öt ellenfél közül (Lokomotív Moszkva, Villarreal, Mönchengladbach, Sparta Praha és Young Boys) talán a svájciak ellen van a legtöbb esélyünk, de hogy mennyi, majd csak a két meccs után derül ki. Nyilván a szakmai stábbal igyekeztünk minél több információt begyűjteni a Young Boysról, szerdán este pedig élőben is megtekintem ellenfelünket a Grasshoppers elleni bajnoki mérkőzése során. Azt követően már többet fogok tudni arról, milyen képességű csapattal kell felvennünk a harcot.”Kondást. – A lehetséges öt ellenfél közül (Lokomotív Moszkva, Villarreal, Mönchengladbach, Sparta Praha és Young Boys) talán a svájciak ellen van a legtöbb esélyünk, de hogy mennyi, majd csak a két meccs után derül ki. Nyilván a szakmai stábbal igyekeztünk minél több információt begyűjteni a Young Boysról, szerdán este pedig élőben is megtekintem ellenfelünket a Grasshoppers elleni bajnoki mérkőzése során. Azt követően már többet fogok tudni arról, milyen képességű csapattal kell felvennünk a harcot.”

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nincs csúcsformában a Young Boys, mivel a berni csapat az első négy meccsén nyeretlen maradt a svájci élvonalban.

Az El-selejtező berni találkozójára augusztus 21-én, csütörtökön 19.30 órakor kerül sor, míg a visszavágót egy héttel később, 20.30 órai kezdéssel rendezik Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik