DVSC: Támadni is kell, de nem mehetünk fejjel a falnak - Kondás

Vágólapra másolva!
2012.08.29. 21:14
Kondás Elemér szerint nagyon nehéz mérkőzés elé néz a DVSC-Teva. A Loki vezetőedzője szerint azonban csapata nem mehet fejjel a falnak az FC Bruges elleni Európa-liga-mérkőzésen.

„Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen az ellenfelünk háromgólos előnyből várja az összecsapást, de szeretnénk jó eredményt elérni, és ennek érdekében mindent megteszünk" – idézi a dvsc.hu Kondás Elemért.

„Luis Ramos kiesése után még kérdéses, hogyan állunk fel. Meglátjuk, hogy azok a játékosok, akik kiszemeltek, milyen állapotban vannak. Holnap ebéd előtt van taktika, akkor hirdetjük ki a kezdőt. Bár nagy a hátrány, de nem kell egy ilyen mérkőzés előtt biztatni a játékosokat. Ha motiválni kellene őket, akkor nagy probléma lenne. Hazai pályán jó meccset játszottunk, főleg az első félidőben, de amikor emberhátrányba kerültünk, az ellenfelünk kihasználta. Úgy gondolom, a három gól túlzott, ám holnap biztos nem feltartott kezekkel lépünk pályára. A sikerhez gólt kell lőni, ehhez támadni is kell, de nem mehetünk fejjel a falnak. A belgák nyugodtabban és kivárásra játszhatnak, erre nagyon kell figyelnünk, nehogy lekontrázzanak minket."

Mint ismert, az El playoffkörének első mérkőzésén a DVSC 3–0-s vereséget szenvedett Magyarországon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik