El: A Kecskemét ellen othon számunkra jóval nehezebb lesz - Muhanov

Vágólapra másolva!
2011.07.15. 09:11
Ígéretes döntetlent (1–1) ért el a kazah Aktobe a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörnek első mérkőzésén Kecskeméten. A vendégcsapat vezetőedzője, Vladimir Muhanov igazságosnak tartja az eredményt, és úgy érzi, a helyzeti előny – idegenben döntetlen, ráadásul lőtt gólt – ellenére hazai pályán még nehezebb feladatuk lesz.

„Alaposan nekünk estek a hazaiak. Jöttek előre becsülettel, és bizony időbe tellett, míg magunkhoz tértünk. Teltek-múltak a percek, a labda mégsem volt nálunk – mondta Vladimir Muhanov. – Szokásunkhoz híven ezúttal is mélységekbe ástunk, tudtuk, hogy a csatáraik különösen gyorsak, veszélyesek, s ez be is igazolódott. A véleményem ettől függetlenül nem változott. A hazai meccs számunkra jóval nehezebb lesz, a Kecskemét bátran futballozhat majd." Vladimir Muhanov. – Szokásunkhoz híven ezúttal is mélységekbe ástunk, tudtuk, hogy a csatáraik különösen gyorsak, veszélyesek, s ez be is igazolódott. A véleményem ettől függetlenül nem változott. A hazai meccs számunkra jóval nehezebb lesz, a Kecskemét bátran futballozhat majd."

A szakember úgy látta: csütörtökön bármelyik csapat győzhetett volna, de az eredményt igazságosnak tartja.

„Az első félidőben a hazaiak, a másodikban mi voltunk a jobbak. Bár el kell ismerni, a hazaiak akkor is veszélyes kontrákat vezettek."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik