238-an neveztek a birkózó ob-ra

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.12. 15:55
Nagy Bernadett (kékben) is ott lesz a csepeli ob-n (Fotó: Magyar Birkózók Szövetsége)
A szerda éjféli határidőig összesen 238 birkózó adta le nevezését az idei országos bajnokságra, amely szeptember 14-én, szombaton 10 órától zajlik majd a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) csepeli csarnokában.

A jelentkezés alapján a válogatottak jó része szőnyegre lép, ott van a listán világversenyes érmeseink közül Dollák Tamara, Bognár Erika, Galambos Ramóna, az idei olimpikon Nagy Bernadett, a Lévai fivérek, Váncza István, Fritsch Róbert, Takács István, Szilvássy Erik, Szőke Alex, Vitek Dárius neve. Októberben kerül sor a nem olimpiai súlycsoportok világbajnokságára Tiranában, aki ott el akar indulni, annak a felkészülés részeként kötelező az ob-n is szerepelnie.

A bajnoki küzdelmek mellett díjátadásra is sor kerül, köszöntik 60. születésnapja alkalmából az 1993-as isztambuli Eb-n a szabadfogású 74 kilósok között ezüstérmes, kétszeres olimpikon Nagy Jánost, valamint a múlt héten Pontevedrában U20-as világbajnoki címet szerzett Darabos Lászlót (aki szintén nevezett az ob-ra).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik