Főszerepben a magyar válogatott – két hét múlva rajtol a 2024-es foci Eb!

Vágólapra másolva!
2024.05.30. 08:11
Fotó: Szabó Miklós
Alig több mint két hét múlva kezdetét veszi Németországban a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, a küzdelmeket a házigazdák Skócia elleni találkozója nyitja. A magyar válogatott egymás után harmadszor kvalifikálta magát a kontinensviadalra, Szoboszlaiék első meccsüket Svájc ellen vívják majd a csoportban. A Tippmixen és a Tippmixprón már számos fogadási lehetőség elérhető az Eb kapcsán, ezúttal az outright típusú fogadások közül válogattunk. (X)

A magyar válogatott rendkívül sikeres selejtezősorozaton van túl, hiszen csoportelsőként, veretlenül kvalifikálta magát a kontinensviadalra, sőt, mindent figyelembe véve 2022 szeptembere óta nem talált legyőzőre Marco Rossi csapata. Ez a remek sorozat az Eb győztesére vonatkozó hosszútávú fogadási lehetőség nyereményszorzóinak esetében is meglátszik, ugyanis Magyarország végső győzelme többek között Lengyelországot, Romániát és Szlovákiát is megelőzve 80-as odds mellett fogadható.

Eb 2024 – Hogyan szerepel Magyarország? További fogadási lehetőségek a Tippmixen

SZAVAZÁS

Eb 2024 – Hogyan szerepel Magyarország?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A magyar válogatott eddigi legjobb Eb-szereplése az 1964-es bronzérem volt, míg 2016-ban a nyolcaddöntőig jutottak el a mieink. Legutóbb nem jött össze a továbblépés a csoportból, igaz, akkor a németekkel, a franciákkal és a portugálokkal került egy kvartettbe Marco Rossi együttese. A mieink ezúttal is játszanak majd a németekkel, a házigazda mellett Svájc és Skócia szerepel az A jelű négyesben. Németország az előzetes nyereményszorzók alapján kimagaslik innen, azonban a további három együttes hasonló esélyekkel pályázik a biztos továbbjutást jelentő második helyre.

Eb 2024, A csoport – Ki végez az első két helyen az A csoportban? További fogadási lehetőségek a Tippmixen!

SZAVAZÁS

Eb 2024, A csoport – Ki végez az első két helyen az A csoportban?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

SZAVAZÁS

Eb 2024, A csoport – Magyarország továbbjut az A csoportból?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A magyar válogatottra az Eb előtt még két felkészülési mérkőzés vár: előbb június 4-én Írországban lép pályára nemzeti csapatunk, majd négy nappal később Debrecenben Izraellel mérkőzik meg. Az Eb-szereplést Svájc ellen kezdik meg a mieink, akikkel legutóbb a 2018-as vb-selejtezők során találkoztunk, akkor mindkét egymás elleni mérkőzést a svájciak nyerték.

Írország – Magyarország – 1X

SZAVAZÁS

Írország – Magyarország – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A magyar szurkolók elsősorban a csapatkapitányban, Szoboszlai Dominikben látják a jó szereplés zálogát, aki a mieink egyik legeredményesebb játékosa volt a selejtezők során négy találatával – emellett négy gólpasszt is kiosztott −, valamint a Törökország és a Koszovó elleni felkészülési mérkőzéseken is a kapuba talált. Ugyancsak négy góllal zárta a kvalifikációs sorozatot Varga Barnabás, a bajnoki címet szerző FTC támadója, mellettük még Sallai Roland és Ádám Martin ért el egynél több találatot, mind a ketten kétszer voltak eredményesek az Eb-selejtezők során.

Eb 2024 – Ki szerzi a legtöbb gólt a magyar csapatból?

SZAVAZÁS

Eb 2024 – Ki szerzi a legtöbb gólt a magyar csapatból?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Bátrabb fogadóink akár a gólkirályi címre vonatkozó hosszútávú fogadási lehetőségnél is letehetik a voksukat Szoboszlai Dominik mellett, ebben az esetben 200-szoros nyereményszorzóval társul a Liverpool játékosához! A Tippmixprón pedig akár a tornán legtöbb gólpasszt adó játékosra, a torna legjobb játékosára, valamint a legjobb fiatal játékosra is lehet fogadást kötni, de a felsoroltakon túl is számos fogadási lehetőség várja játékosainkat a Tippmixen és a Tippmixprón egyaránt a 2024-es Eb-re vonatkozóan − mind a hosszútávú fogadási lehetőségeket, mind pedig az egy meccsen belül elérhető opciókat tekintve.

Keresd a magyar válogatott Eb-mérkőzéseit, valamint a kontinensviadal összes találkozóját a Tippmixen és a Tippmixprón!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik