Videó: késes rabló támadt az MMA-harcosra, csúnya vége lett

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.11.09. 18:32
Elképesztő jeleneteket rögzített egy térfigyelő kamera Floridában: egy férfi nagy méretű késsel támadott rá a korábbi MMA-harcosra, Javier Baezre, aki egy pillanatra sem rettent meg, támadóját brutálisan földhöz vágta, majd lefegyverzése után a rendőrséget is kihívta.

Omar Marrero rossz „áldozatot” választott magának, ugyanis úgy támadta meg Javier Baezt, hogy fogalma sem volt a 34 esztendős férfi MMA-s múltjáról – írja az NBC 6 South Florida.

A videón jól látható, hogy Baez elsőre talán meglepődött, de néhány hátralépés után kikerülte a kést, majd brutálisan földhöz vágta a támadóját, akinek ezután már nem volt esélye a szabadulásra.

Baez lefegyverezte 50 éves támadóját, majd addig tartotta a földön, amíg ki nem értek a rendőrök. A floridai férfit rablással és súlyos testi sértéssel vádolják.

„A támadóm igencsak dühös volt, méretes késsel rohant felém. Nos, a többi már jól látható a videón. Megtartottam az egyensúlyomat, megőriztem a nyugalmamat, nekem ez természetes. Egész életemben edzettem, birkóztam a főiskolán, nyolc profi meccset vívtam az MMA Mastersben” – mondta Baez a CBS Newsnak.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik