Képek: Paige Spiranac nyomdokaiba lépett a 23 éves golfozónő

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.17. 17:21
Édesapja egész életében golfozott, de édesanyja kérésére ragadott golfütőt a San Diegó-i születésű Claire Hogle, aki különböző oktatóvideóival, videós tartalmaival akkora népszerűségre tett már szert, hogy egyesek szerint a MAXIM által 2022-ben a világ legszexisebb nőjének megválasztott golfozónő, Paige Spiranac nyomdokaiba lépett.
GALÉRIA A KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK! (Fotó: instagram.com/clairehogle)
GALÉRIA A KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK! (Fotó: instagram.com/clairehogle)

„Édesapám mindig golfozott, de én sosem játszottam. Aztán édesanyám azt mondta nekem, hogy a középiskolában ki kell próbálnom” – idézte Claire Hogle-t a Marca. Hozzátette, hogy először ódzkodott a játéktól, de aztán beleszeretett.

A koronavírus-járvány és egy vállsérülés azonban keresztülhúzták a számításait, és úgy döntött, hogy inkább a tartalomgyártás felé veszi az irányt.

„Volt nagyjából 20 ezer feliratkozóm a YouTube-csatornámon, és úgy voltam vele, hogy ezzel kezdhetnék valamit, megpróbálhatom népszerűsíteni a sportot – olvasható a nypost.com-on.Nem tudtam, mi fog kisülni ebből, de aztán láttam, hogy az embereknek tetszenek a golfos tartalmaim.”

A 23 éves Hogle most már 100 ezer feliratkozónál jár, az Instagramon is egyre népszerűbb, ott 844 ezer követőt számlál. Éppen ezért úgy tartják, hogy a csinos sportolónő a MAXIM által 2022-ben a világ legszexisebb nőjének megválasztott golfozónő, Paige Spiranac (akit most már inkább „szupersztár golfinfluenszerként” említenek) nyomdokaiba léphet.

„A golf nagyon sokat adott nekem, úgyhogy mindenképpen szeretnék törleszteni, és minél több emberrel megkedveltetni a játékot – jelentette ki. – Rendszeresen kapok olyan üzenetet, hogy miattam kezdték el űzni ezt a sportot, hogy a YouTube-ra feltöltött videóim inspirálták őket, oktatóvideóim segítették a játékukat. Annak is nagyon örülök, hogy egyre több nő ragad golfütőt, mert amikor én kezdtem, még nem sokan voltunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik