Strandröplabda: negyedik lett az U20-as Eb-n a magyar férfi duó

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.07.11. 17:23
null
A második szett után még úgy tűnt, hogy meg lehet az esélye a bronzéremre a magyar párosnak (Fotó: Magyar Röplabda Szövetség/Facebook)
Nem sikerült a bravúr a Szabó Vilmos, Miláss-Koch Marcell párosnak az U20-as Európa-bajnokságon, hiszen vasárnap délelőtt előbb a norvégoktól kaptak ki az elődöntőben, majd az olaszok elleni bronzmérkőzést is elveszítették.

 

Az elődöntő első szettjét nagyon simán, 21:15-re a norvég páros nyerte meg, majd a másodikban is könnyedén, 21:13-ra diadalmaskodtak. Ezzel a vereséggel biztossá vált, hogy a magyarok a bronzéremért szállhatnak harcba, amelyért az olaszokkal kell megküzdeniük.

Az első játszma szoros játékot hozott, azonban a szerencse az olaszok mellé állt, akik 21:19-re győzni tudtak, így magukhoz vették az előnyt. A második szettet aztán a magyar duó 21:17-re hozta, így következhetett a döntőjátszma, amelyet 15:10-re az olaszok nyertek meg, így övék lett a bronzérem.

A hunvolley.hu korábbi beszámolója szerint korábban egy magyar duónak sem sikerült a legjobb négy közé jutnia az Európa-bajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik