Darts-vb: legyőzője esélyes a végső győzelemre Taylor szerint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.31. 12:00
A 14-szeres világbajnok Phil Taylor számára a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a dartsvilágbajnokságon, miután elképesztően fordulatos meccsen kikapott Jelle Klaasentől. A sportág legnagyobbja szerint legyőzője esélyes a végső sikerre is.

„Szomorú vagyok, volt esélyem a győzelemre, de el kell ismernem, hogy jobban játszott, mint én – fogalmazott sportszerűen Phil Taylor. – Lezárom ezt az évet, és a következőre koncentrálok, tovább kell mennem, meg kell próbálnom javítani. Jellé­t csak dicsérni tudom, lenyűgözően teljesített, esélye van arra, hogy világbajnok legyen. Nagyon izgalmas a versengés, visszajövök megnézni még néhány mérkőzést."Phil Taylor. – Lezárom ezt az évet, és a következőre koncentrálok, tovább kell mennem, meg kell próbálnom javítani. Jellé­t csak dicsérni tudom, lenyűgözően teljesített, esélye van arra, hogy világbajnok legyen. Nagyon izgalmas a versengés, visszajövök megnézni még néhány mérkőzést."

„Nagyon jó érzés ez most, a fellegekben érzem magam – mondta Jelle Klaasen, aki összesen tizenötször dobott 180-at, és 102.5 pontot átlagolt. – Kis híján veszítettem, de sosem adtam fel, tudtam, képes vagyok nyerni. Phil meccsnyilat hibázott, folytattam a harcot, és győztem. Tudom, hogy még ennél is jobb lehetek, tart még a világbajnokság, ez nem az ünneplés ideje, ennek ellenére nagyon boldog vagyok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik