Elkezdte a felkészülést Kovács Katalin és a női kajakválogatott

Vágólapra másolva!
2007.10.02. 23:35
Egy jól felszerelt konditerem. Mindössze ennyi, amire Fábiánné Rozsnyói Katalinnak jelenleg szüksége van. Versenyzői egy hónapos pihenő után találkoztak újra a szokott helyszínen, vagyis a római-parti Holiday Beach Hotel konditermében, ahol megkezdték a felkészülést a pekingi olimpiára.

Fábiánné Rozsnyói Katalin nem árul zsákbamacskát. Már a hétfői eligazításon jelezte lányainak, a következő néhány hónap más, fontosabb, keményebb, harcosabb lesz minden eddiginél.

A pekingi olimpia közeledte természetesen a trénert is „megihlette”: a téli időszakra rendkívül kemény edzésprogramot dolgozott ki.

Nem kellett sokat várni az első izomlázra sem. A lányok ugyanis egy hónapnyi „csend” után ugrottak fejest a munkába, és már az első napi kondi megtette hatását.

A csapategység láthatóan töretlen. Reméljük, az olimpiai helyekért zajló küzdelmek sem változtatnak ezen az idilli állapoton. Igaz, a lányok már hozzászoktak, hogy nincsenek bérelt helyek.

Arról, hogy hogyan edzettek Fábiánné Rozsnyói Katalin taníványai, és mivel töltötte a nyaralását Kovács Katalin, bővebben a szerdai Nemzeti Sportban olvashatnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik