Kajak-kenu vb: Vajda Attila szétlövésen bizonyíthat

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2006.07.18. 16:19
Címkék
Vajda Attila
Vajda Attila
Vajda Attila
Vajda Attila
Vajda Attila
Vajda Attila
Angyal Zoltán szövetségi kapitány úgy döntött, a férfi kenu egyesek 1000 m-es számában szétlövés dönt arról, hogy Joób Márton vagy a június közepén sérülést szenvedett Vajda Attila indulhat-e az augusztusi, szegedi világbajnokságon.

Vajda éppen a szegedi országos bajnokság alatt szenvedett súlyos balesetet, így nem vehetett részt az ob-n, amely a magyar kajak-kenusok második válogató viadala is volt egyben. Az eset után úgy tűnt, nem épül fel a világbajnokságig, de a szakvezető már akkor jelezte, amíg egy kis esély is kínálkozik arra, hogy Vajda elindulhasson a számára duplán is hazai környezetben sorra kerülő vb-n, addig fenntart neki egy helyet a csapatban.

Az athéni olimpián bronzérmes kenus - aki otthonában esett bele egy üvegajtóba és háromórás műtéttel tudták csak rendbe hozni a bokáját - gyorsan gyógyult, így már elkezdhette az edzéseket, s ismét megnyílt előtte a lehetőség a vb-indulásra.

A Joób Márton és Vajda Attila közötti szétlövés időpontját még nem tűzték ki, mert még nem tudni, utóbbi mikor kerül megfelelő formába.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik