Pontozás: Benfica-Anderlecht 2-0

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2013.09.17. 23:09
Artur - 6.0 Nem mondanám, hogy sok dolga akadt, de párszor figyelnie kellett, ma rendben volt. Ha a 94. percben történő szórakozása más helyzetben...

Artur - 6.0

Nem mondanám, hogy sok dolga akadt, de párszor figyelnie kellett, ma rendben volt. Ha a 94. percben történő szórakozása más helyzetben, máshogy alakul, nem lennék most ilyen nyugodt.

André Almeida - 6.0

Megcsinálta, ami mostanában Maxinak ismeretlen fogalom. Hiba nélkül lehozott meccs, jobbhátvédként.

Luisao - 6.5

Azért a BL-re csak sikerült kicsit összerántania a védelmet, és végre kapott gól nélkül zárni. A gólja kivitelezését pedig 50 milliós csodacsatárok fogják elemezgetni holnaptól.

Garay - 6.0

Még mindig nem azt a játékot láttam, ami miatt tavaly klasszissá kiáltottam ki, de javulunk, javulgatunk...

Siqueira - 6.5

Nem lehetne holnap érvényesíteni az opciós jogot?

Fejsa - 7.0

Megalkuvást nem tűrő, elegáns futball a védelem előtt, szinte hiba nélkül. Nálam ő a meccs embere.

Matic - 6.0

Furcsa volt őt box to box középpályásként látni, ez azért nem teljesen az ő világa. Ettől még nem volt gond, de ha Fejsa tényleg ilyen jó, lesznek itt még érdekes kérdések.

Enzo Pérez - 6.0

Főszerepet játszott az első gólban, de továbbra is tartom, hogy nem ő az, akit erőltetni kéne a széleken, meglátjuk, mi lesz, ha páran felépülnek.

Djuricic - 6.0

Új impulzust adhat a játékunknak, valami olyat, amit imádni fogunk. De ez egyelőre még kialakulóban, elég keveset volt játékban, viszont a góljáért mindenképp dicsérhető, ha az nincs, nyögvenyelős lett volna a téma.

Markovic - 6.0

Amellett, hogy kicsit önző, néha sokszor eggyel többet tol, mint kellene, csak egy valami bánt vele kapcsolatban: egy év múlva már a PSG-City-Chelsea hármas valamelyikében fog fickándozni, ugyanígy a csoportkör első fordulójában.

Óscar Cardozo - 6.5

Igen, hat és fél. Nem jött össze a gól, de ennyire hasznosan játszani a mezőnyben még sosem láttam. Idővel pedig jönnek a gólok, nála ez teljesen biztos.

Ola 'baby John kezd visszakerülni a pikszisbe, próbálta is játszani a tutibbnál tutibb passzokat, de még mindig sokszor indokolatlanul belassítja a játékot. Maxi jobbszélsőként is minden további nélkül képes két percenként szabálytalankodni, Lima pedig beszállt egy könnyed esti kocogásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik